Ads

Roblox Adopt Me Challenge Quiz Answers - Be Quizzed

Q 1. WHICH OF THESE PETS CAN YOU FIND IN AN OCEAN EGG?

roblox adopt me challenge quiz answers

Answer: Seahorse
Q 2. WHAT IS THE NAME OF THIS EGG?

Roblox Adopt Me Challenge Quiz Answers - Be Quizzed

Answer: Royal Egg
Q 3. HOW MUCH DOES THE CRACKED EGG COST?

roblox adopt me challenge quiz answers

Answer: 350
Q 4. WHAT LEGENDARY PET CAN BE FOUND IN THE JUNGLE EGG?

roblox adopt me challenge quiz answers

 

Answer: Parrot
Q 5. WHICH OF THESE ULTRA RARE PETS COULD BE FOUND IN THE FARM EGG?

roblox adopt me challenge quiz answers

Answer: Llama


Q 6. WHICH OF THESE ANIMALS IS NOT FOUND IN THE AUSSIE EGG?

roblox adopt me challenge quiz answers

Answer: Wombat
Q 7. WHICH OF THESE PETS IS A LEGENDARY PET THAT COULD BE FOUND FROM THE FOSSIL EGG?

roblox adopt me challenge quiz answers

Answer: Dodo
Q 8. WHICH OF THESE PETS IS FOUND FROM THE MYTHIC EGG?

roblox adopt me challenge quiz answers

Answer: Kirin
Q 9. HOW MANY DIFFERENT PETS WERE AVAILABLE IN THE SAFARI EGG?

roblox adopt me challenge quiz answers

Answer: 7
Q 10. WHAT PET HATCHES FROM THE PINK EGG?

roblox adopt me challenge quiz answers

Answer: Pink Cat
Q 11. WHAT PET HATCHES FROM THE BLUE EGG?

roblox adopt me challenge quiz answers

Answer: Blue Dog
Q 12. WHAT TRICK DOES THE FLAMINGO LEARN ONCE IT IS FULL GROWN?

roblox adopt me challenge quiz answers

Answer: Dance
Q 13. WHICH TRICK DOES THE CLOWNFISH LEARN AS A JUNIOR?

roblox adopt me challenge quiz answers

Answer: Joyful
Q 14. WHICH EGG CAN THE GROUND SLOTH BE FOUND IN?

roblox adopt me challenge quiz answers

Answer: Fossil Egg
Q 15. WHICH OF THESE EGGS CAN THE PUMA NOT BE FOUND IN?

roblox adopt me challenge quiz answers

Answer: Jungle Egg
Q 16. HOW MANY STARS DOES THE GINGER CAT COST?

roblox adopt me challenge quiz answers

Answer: 210
Q 17. WHICH OF THESE EGGS CAN THE UNICORN NOT BE FOUND IN?

roblox adopt me challenge quiz answers

Answer: Mythic Egg
Q 18. HOW MANY SCROLL INGREDIENTS WERE NEEDED TO TRANSFORM A NORMAL MONKEY INTO A NINJA MONKEY?

roblox adopt me challenge quiz question 18

Answer: 3
Q 19. WHICH EGG CAN THE OCTOPUS BE FOUND IN?

roblox adopt me challenge quiz question 19

Answer: Ocean Egg
Q 20. WHICH EGG CAN THE HYENA BE FOUND IN?

roblox adopt me challenge quiz question 20

Answer: Safari Egg
Q 21. WHAT IS THE NAME OF THIS PET?

roblox adopt me challenge quiz question 21

Answer: Red Panda
Q 22. WHAT IS THE NAME OF THIS PET?

roblox adopt me challenge quiz question 22

Answer: Cobra
Q 23. WHAT IS THE NAME OF THIS PET?

roblox adopt me challenge quiz question 23

Answer: Sasquatch
Q 24. WHAT IS THE NAME OF THIS PET?

roblox adopt me challenge quiz question 24

Answer: Ox
Q 25. WHAT IS THE NAME OF THIS PET?

roblox adopt me challenge quiz answers

Answer: Silly Duck

Post a Comment

0 Comments