Ads

Bing Easter Quiz Answers

 

Bing Easter Quiz Answers

1. Easter celebrates the resurrection of Jesus Christ. After his crucifixion, how many days later Jesus will rise from the dead?

A. 7
B. 5
C. 3
D. 2

Answer: C. 3

2. Psysanka is a traditional method of painting Easter Eggs. Which country does Pysanka originate?

A. Hungary
B. Estonia
C. Ukraine
D. Slovenia

Answer: C. Ukraine

3. Easter is known by different names, primarily from the word Passover. Which one of the below is not one of those names?

A. Pascha
B. Pasques
C. Pascua
D. Pashes

Answer: D. Pashes

4. In the United Kingdom, each child is given, on average, how many Easter eggs each year?

A. 2
B. 8
C. 5
D. 10

Answer: B.8

5. In It’s the Easter Beagle, a piece of music named ‘Menuet’ featured. Who was the composer?

A. Ludwig Van Beethoven
B. Peter Ilyich Tchaikovsky
C. Wolfgang Amadeus Mozart
D. Johann Sebastian Bach

Answer: D. Johann Sebastian Bach

6. The opinion of the Easter Bunny originated in Germany in the 1700s. But it was not a rabbit at first. What was it?

A. A hare
B. A possum
C. A cat
D. A dove

Answer: A. A hare

7. Jellybeans are the second most famous candy at Easter. What is the most popular color of bean?

A. Yellow
B. Green
C. Red
D. Blue

Answer: C. Red

8. The Easter Season begins on Easter Day, and lasts for how many days?

A. 14
B. 21
C. 32
D. 50

Answer: D. 50

9. Which of the below is not a Christian Easter song?

A. My God (Jeremy Camp)
B. Because He Lives (Bill & Gloria Gaither)
C. Happy Day (Tim Hughes)
D. I Will Rise (Chris Tomlin)

Answer: A. My God (Jeremy Camp)

10. A traditional English Easter game, what the heck is pace-egging?

A. Smashing hard-boiled eggs together to discover the toughest
B. An egg and-spoon race, just with a spatula not a spoon
C. Rolling hard-boiled which painted eggs down a hill
D. Blowing hard-boiled eggs along a table top

Answer: C. Rolling hard-boiled which painted eggs down a hill

11. Which one of these egg shaped candy is illegal in the United States?

A. Cadbury’s Creme Egg
B. Kinder Surprise
C. Whoppers Robin Egg
D. Brach’s Fiesta Malted Milk Egg

Answer: B. Kinder Surprise

12. What was the aim of the Easter Act of 1928 (in the British Parliament)?

A. To protect Easter from commercialism
B. To give a fixed date for Easter
C. To shorten the Easter school holidays
D. To return Easter to its pagan roots

Answer: B. To give a fixed date for Easter

13. Which following musician who has not recorded a song called Easter?

A. Bruce Springsteen
B. Jefferson Airplane
C. Patti Smith
D. Marillion

Answer: A. Bruce Springsteen

14. Easter is the 2nd largest candy-eating holiday in the United States. Which is the first?

A. Independence Day
B. Christmas
C. Halloween
D. Thanksgiving

Answer: C. Halloween

Also Check: Bing Music Quiz Answers

15. Pace-egging is one English Easter game, another is hop-egging. How to play it?

A. Hop down a race course, and holding an egg on a plate
B. Dance between the eggs on the floor without breaking them
C. Pass an egg between the players each standing on one leg
D. See who can hard boil an egg quickly

Answer: B. Dance between the eggs on the floor without breaking them

16. 76 percent of people eat which part of an Easter Bunny first?

A. Chest
B. Tail
C. Feet
D. Ears

Answer: D. Ears

17. The opinion of the Easter bunny originated in the 1700s in what country?

A. Russia
B. The United States
C. Germany
D. Great Britain

Answer: C. Germany

18. The idea of the Easter bunny, which originated in Germany in the 1700s, was not a rabbit originally, but a:

A. Hare
B. Possum
C. Cat
D. Dove

Answer: A. Hare

19. The most popular American Easter candy is:

A. Chocolate bunnies
B. Marshmallow peeps
C. Jelly beans
D. Chocolate, cream-filled eggs

Answer: B. Marshmallow peeps

20. What flower is associated with Easter day?

A. Rose
B. Lily
C. Pansy
D. Crocus

Answer: B. Lily

21. Which animal is used in Australia instead of a rabbit?

A. Kangaroo
B. Wombat
C. Koala
D. Bilby

Answer: D. Bilby

22. In an effort to mock Jesus, Romans gave him a crown of what?

A. Wire
B. Ivy
C. Flowers
D. Thorns

Answer: D. Thorns

23. In the Bible, how many gospels?

A. 8
B. 4
C. 3
D. 7

Answer: B. 4.

24. Several countries including Greece, Spain and Mexico have bonfires at Easter time. What is burned in these fires?

A. Crosses made out of straw
B. Effigies of judas
C. Colored paper eggs
D. A giant cloth easter bunny

Answer: B. Effigies of Judas

25. What kind of cloth was utilized to wrap a body of Jesus?

A. Wool
B. Linen
C. Cotton
D. Silk

Answer: B. Linen

26. The body of Jesus was placed in a sepulcher. A rock was rolled to cover the opening. What is a sepulcher?

A. A large pottery urn
B. A wooden coffin
C. A cave-like tomb
D. A hole in dug in the ground

Answer: C. A cave-like tomb

27. How many angels were guarding the sepulcher?

A. One
B. Four
C. Six
D. Two

Answer: D. Two

28. Which disciple is not present once Jesus goes to view them after his resurrection?

A. Thomas
B. Simon
C. Paul
D. Peter

Answer: A. Thomas

29. What was the hill name where they crucified Jesus?

A. Gethsemane
B. Golgotha
C. Gibeon
D. Ararat

Answer: B. Golgotha

30. What animal did Jesus ride on once he entered Jerusalem the week before his death?

A. A camel
B. A horse
C. A Donkey
D. None, he walked

Answer: C. A donkey

Post a Comment

0 Comments