Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator Bing Mixed Education Quiz Answers

Bing Mixed Education Quiz Answers

1. Welcome to Nuuk, the capital of which nation?

a. Lapland
b. Finland
c. Greenland

Answer: C. Greenland

2. Who were the first human inhabitants of Greenland?

a. Danish settlers
b. Paleo-Eskimo peoples
c. Vikings

Answer: b. Paleo-Eskimo peoples

3. In the autumn, Greenlanders may harvest Empetrum, a fruit known as …

a. Blueberries
b. Crowberries
c. Arctic apples

Answer: B. Crowberries

4. There is a photo of a monument. The monument honors Jean Sibelius. Who was that?

a. Composer
b. Firefighter
c. Chef

Answer: A. Composer

5. The Sibelius Monument is found in the capital of Finland, which is …?

a. Copenhagen
b. Oslo
c. Helsinki

Answer: C. Helsinki

6. Members of what cello metal group studied at Sibelius Academy?

a. Apocalyptica
b. What’s cello metal?
C. Apollo

Answer: A. Apocalyptica

7. Part of the clouds to see the Huangshan Mountain range, which is in …

a. Brazil
b. China
c. Hong Kong

Answer: B. China

8. What notable feature distinguishes the Huangshan pine tree?

a. It appears to grow from rocks
b. It grows at high altitudes
c. Both are correct

Answer: C. Both are correct

9. What description is given to a type of tofu served in this region?

a. Haunted
b. Stinky
c. Jerked

Answer: b. Stinky

10. Which of these types of tree keeps its leaves year-round?

a. Typha
b. Spodosol
c. Coniferous
d. Deciduous

Answer: C. Coniferous

11. What is the most poisonous tree in the world?

a. Bristlecone pine
b. Manchineel
c. Sequoia
d. Aspen

Answer: b. Manchineel

12. Can you mention what is the name for the scientific method of dating tree rings?

a. Geochronology
b. Biostratigraphy
c. Chronostratigraphy
d. Dendrochronology

Answer: d. Dendrochronology

13. Belmopan is the capital of which country?

a. Nicaragua
b. El Salvador
c. Belize
d. Honduras

Answer: C. Belize

14. Bucharest is located in which part of Romania?

a. Northwest
b. Southwest
c. Southwest
d. Northwest

Answer: B. Southwest

15. Jakarta is the capital of …

a. Italy
b. Israel
c. India
d. Indonesia

Answer: DI. Indonesia

16. What is the capital and largest city of Estonia?

a. Maardu
b. Tapa
c. Tallinn
d. Tartu

Answer: C. Tallinn

17. What is the capital of Australia?

a. Perth
b. Hobart
c. Canberra
d. Sydney

Answer: C. Canberra

18. Lufthansa is an airline based in …

a. Poland
b. Hungary
c. Germany
d. Austria

Answer: C. Germany

19. The Algarve is a region in …

a. France
b. Spain
c. Italy
d. Portugal

Answer: D. Portugal

20. Where does The Volvo Group have its headquarters?

a. Sweden
b. Germany
c. UK
d. France

Answer: A. Sweden

Also Check: Bing Oscars Quiz Answers

21. Where is the location of the headquarters of the European Union?

a. Portugal
b. Germany
c. Belgium d. UK

Answer: C. Belgium

22. Which mountain range lies between France and Spain?

a. Himalayas
b. Alps
c. Andes
d. Pyrenees

Answer: D. Pyrenees

23. Data is often collected by carrying out what?

Answer: Survey

24. What is the highest court in the country?

Answer: House of Lords

25. The area around a magnet is called a what?

Answer: Magnetic field

26. Which two substances are used in photosynthesis?

Answer: Carbon dioxide and water

27. In IT, moving between pages using hyperlinks is called what?

Answer: Navigating

28. A plotter produces “Hardcopy”. What does this mean?

Answer: It prints a permanent copy

29. How many syllables are in the word “Capacity”?

Answer: 4

30. The General Strike in 1926 was called by the TUC – what does TUC stand for?

Answer: Trade Union Congress

31. Which river flows through six different European countries?

Answer: Danube

32. What are the lengthwise threads of a woven fabric called?

Answer: Warp

33. Pete’s hourly wage goes up from £7.20 to £7.56. What percentage increase is this?

Answer: 5%

34. Does an orange contain acid?

Answer: Yes

35. What is the largest newspaper format called?

Answer: Broadsheet

36. In Geography terms, what is a “Distributary”?

Answer: Small river branching off main river

37. What does the idiom ‘By the skin of your teeth’ mean?

Answer: Only just

38. A formula in a spreadsheet cell usually starts with which symbol?

Answer: An equals sign =

39. Can you mention the shortest ferry route across the English Channel?

Answer: Dover to Calais

40. The time of a magnet is suspended, it will line up in which direction?

Answer: North-South

41. What does the word ‘texture’ mean?

Answer: The feel, appearance or consistency of a surface

42. Which saw would you utilize to cut wood straight?

Answer: Tenon saw

43. What line on a map connects points of the similar height?

Answer: A contour line

44. What is twice the amount of 345?

Answer: 690

45. What are people who illegally see or change computer systems?

Answer: Hackers

46. Who is the largest religious minority in the UK?

Answer: Muslims

47. What is an “Anemometer” in geography terms?

Answer: A wind gauge

48. What are the adjectives in this sentence: The long transporter delivered the new car today”?

Answer: Long, new

Post a Comment

Previous Post Next Post