Ads

Bing NFL Quiz Answers

Bing NFL Quiz Answers

1. In 2019, Lamar Jackson became the 2nd player in NFL history to be named as the unanimous MVP. Who was the first?

A. Peyton Manning
B. Marshall Faulk
C. Aaron Rodgers
D. Tom Brady

Answer: D. Tom Brady

2. JaMarcus Russell went first overall in the 2007 NFL Draft. Who was picked second overall?

A. Joe Thomas
B. Reggie Bush
C. Adrian Peterson
D. Calvin Johnson

Answer: D. Calvin Johnson

3. In 2000, who became the first team to create four first-round picks in the same NFL draft?

A. Cleveland Browns
B. New York Jets
C. Washington Redskins
D. Tampa Bay Buccaneers

Answer: B. New York Jets

4. Which year did the Houston Texans play their first season in the NFL?

A. 2000
B. 2001
C. 2002
D. 2003

Answer: C. 2002

5. Who won the Super Bowl MVP award once the Pittsburgh Steelers won in 2009?

A. Ben Roethlisberger
B. Santonio Holmes
C. Hines Ward
D. Heath Miller

Answer: B. Santonio Holmes

6. In 2013, which quarterback broke a record after throwing a pick-six in 4 straight games?

A. Eli Manning
B. Jay Cutler
C. Jon Kitna
D. Matt Schaub

Answer: D. Matt Schaub

7. In 2007, which kicker broke the record for the most field goals in a single game?

A. Adam Vinatieri
B. Stephen Gostkowski
C. Nate Kaeding
D. Rob Bironas

Answer: D. Rob Bironas

8. Which team won the first-ever Super Bowl in 1967?

A. Dallas Cowboys
B. Green Bay Packers
C. Buffalo Bills
D. Kansas City Chiefs

Answer: B. Green Bay Packers

9. Fred Dryer became the first player to score two safeties in one game in 1973. Which team was he on when this happened?

A. Minnesota Vikings
B. San Francisco 49ers
C. Atlanta Falcons
D. Los Angeles Rams

Answer: D. Los Angeles Rams

10. Who won the Super Bowl MVP award when the Green Bay Packers won in 1997?

A. Brett Favre
B. Antonio Freeman
C. Andre Rison
D. Desmond Howard

Answer: D. Desmond Howard

Also Check: Bing Friends Quiz Answers

11. Which number did the legendary Jim Brown wear for the Cleveland Browns?

A. 12
B. 22
C. 32
D. 42

Answer: C. 32

12. In the year of 1970, which team won the most Super Bowls?

A. Dallas Cowboys
B. Pittsburgh Steelers
C. Washington Redskins
D. Miami Dolphins

Answer: Pittsburgh Steelers

13. How many total receiving yards did Jerry Rice finish his career with?

A. 20,895
B. 21,895
C. 22,895
D. 23,895

Answer: C. 22,895

14. Which quarterback holds the record for the most career interceptions thrown?

A. George Blanda
B. John Hadl
C. Vinny Testaverde
D. Brett Favre

Answer: D. Brett Favre

15. Terry Crews was selected in the 11th round of the 1991 NFL Draft. Which team picked him?

A. San Diego Chargers
B. Los Angeles Rams
C. Washington Redskins
D. Philadelphia Eagles

Answer: B. Los Angeles Rams

16. Which of these players broke the record for the most sacks in a single game (with 7) in 1990?

A. Lawrence Taylor
B. Michael Strahan
C. Derrick Thomas
D. Rickey Jackson

Answer: C. Derrick Thomas

17. Which team did Tennessee pull off the ‘Music City Miracle’ against in 2000?

A. Buffalo Bills
B. New England Patriots
C. Seattle Seahawks
D. New York Giants

Answer: A. Buffalo Bills

18. How many Super Bowls did Barry Sanders play in during his career?

A. 0
B. 1
C. 2
D. 3

Answer: A. 0

19. Which team won Super Bowl XXV in 1991?

A. Dallas Cowboys
B. San Francisco 49ers
C. Washington Redskins
D. New York Giants

Answer: D. New York Giants

20. Which of these kickers is the NFL’s all-time leader in field goals made?

A. Morten Andersen
B. Gary Anderson
C. John Carney
D. Adam Vinatieri

Answer: D. Adam Vinatieri

21. Which of the following players is the only person to play on three consecutive Super Bowl winning teams?

A. Charles Haley
B. Matt Millen
C. Ken Norton Jr
D. Joe Montana

Answer: C. Ken Norton Jr

22. Which team did Jerry Rice play his last NFL game for?

A. San Francisco 49ers
B. Oakland Raiders
C. Seattle Seahawks
D. St. Louis Rams

Answer: C. Seattle Seahawks

23. Who was the first-ever defensive player to win the Super Bowl MVP award?

A. Chuck Howley
B. Ray Lewis
C. Richard Dent
D. Larry Brown

Answer: A. Chuck Howley

24. In 1992, which team started the season 0-4 and went on to still win their division?

A. San Diego Chargers
B. Minnesota Vikings
C. Arizona Cardinals
D. Kansas City Chiefs

Answer: A. San Diego Chargers

25. The New York Giants have retired the number 56 in honor of which player?

A. Frank Gifford
B. Lawrence Taylor
C. Al Blozis
D. Ken Strong

Answer: B. Lawrence Taylor

26. Which round was Drew Brees selected in the 2001 NFL Draft?

A. 1st Round
B. 2nd Round
C. 3rd Round
D. 4th Round

Answer: B. 2nd Round

27. Which team won Super Bowl X in 1976?

A. Oakland Raiders
B. Dallas Cowboys
C. Minnesota Vikings
D. Pittsburgh Steelers

Answer: D. Pittsburgh Steelers

28. To be eligible for the Pro Football Hall of Fame, how many years must a player be retired for them?

A. 2 years
B. 3 years
C. 5 years
D. 6 years

Answer: C. 5 years

29. What year did the first Madden video game come out? It was called John Madden Football.

A. 1988
B. 1990
C. 1992
D. 1994

Answer: A. 1988

30. What was the final team that Vince Lombardi coached in the NFL?

A. Oakland Raiders
B. Washington Redskins
C. Cincinnati Bengals
D. Green Bay Packers

Answer: B. Washington Redskins

Post a Comment

0 Comments