Ads

Coinmarketcap Oasis Network (Rose) Learn and Earn Quiz Answers

Learn about the Oasis Network & Take a Short Quiz to Earn $ROSE

Coinmarketcap Oasis Network (Rose) Learn and Earn Quiz Answers

CoinMarketCap users can learn about Oasis Network (ROSE) and take a short quiz to get rewarded! The Oasis Network (ROSE) reward tokens will be distributed randomly among the users who complete the quiz successfully before the campaign concludes.

The Oasis Network “Learn & Earn” Campaign's reward pool is 571,257 Oasis Network (ROSE) tokens worth $180,000. Successful users will receive 30 Oasis Network (ROSE) tokens worth $10 as well as 50 Diamonds as a reward!

1. What is the Oasis Protocol?

Ans: A scalable Layer 1 blockchain that can expand DeFi beyond early adopters into mass market adoption

2. Why is Oasis ideal for DeFi?

Ans: All of the above

3. What is the ROSE token capped at?

Ans: 10 billion

4. What is the ROSE token used for?

Ans: Staking and securing the safety of the Network

5. What is YuzuSwap?

Ans: The first DEX built by community developers on Oasis

6. Who are some of the backers of the $200 million Oasis Ecosystem Fund?

Ans: All of the above

7. What do Oasis’ privacy preserving features facilitate? 

Ans: Confidential computation and defense against MEV to bring DeFi to the mainstream market

8. What is Emerald?

Ans: An EVM compatible ParaTime

Post a Comment

0 Comments