Ads

Binance GMT Token Quiz Answers

Binance GMT Stepn Token Quiz Answers

Q1) Which one cannot be traded in the STEPN NFT marketplace?


Answer: Achievement


Q2) Which one is not a sneaker quality type? 


Answer: Masterwork


Q3) What is the optimal speed of a rare walker?


Answer: 1-6 Km/hr

Q4) How many attribute points does an Epic Sneaker get when leveling up? 


Answer: 10


Q5) At which level does the Sneaker unlock minting feature? 


Answer: 5


Q6) How can a player get a higher Energy Level?


Answer: Own more Sneakers


Q7) Which one is STEPN’s governance token?


Answer: GMT


Q8) How to level up STEPN NFT Sneakers? 


Answer: Burn GST/GMT


Also Check: Sandbox Learn & Earn with OKX Quiz Answers

Post a Comment

0 Comments