Ads

Impossible Apex Legends Quiz Answers

Q1: NAME THE LEGEND: HIS PASSIVE ABILITY “SWIFT MEND” WHICH ALLOWS HIM TO RECOVER FROM ANY KIND OF HEALTH PROBLEMS.

Impossible Apex Legends Quiz Answers

Correct Answer: Octane

Q2: NAME THE LEGEND: SHE POSSESSES THE CREAM ABILITIES LIKE EYE OF QUALITY WITH WHICH SHE CAN EASILY LOOK THROUGH THE WALLS AND CAN SEARCH FOR THE BEST LOOTS.

Correct Answer: Loba

Q3: NAME THE LEGEND: WITH HIS ABILITIES NOX VISION, HE CAN KILL ANYBODY WITH THE GAS WHILE NOTHING HAPPENS TO HIM.

Correct Answer: Caustic

Q4: WHAT ISN’T LEGEND ABILITY?

Correct Answer: Active

Q5: WHICH ONE IS NOT A MAP IN THE BATTLE ROYALE MODE?

Correct Answer: Rule’s Landing

Q6: WHAT WAS THE NAME OF CAUSTIC BEFORE THE GAMES?

Correct Answer: Alexander Nox

Q7: SKULL TOWN WAS LOCATED ON WHICH MAP?

Correct Answer: King’s Canyon

Q8: HIGH DESERT IS LOCATED ON WHICH MAP?

Correct Answer: King’s Canyon

Q9: CLIMATIZER IS LOCATED ON WHICH MAP?

Correct Answer: World’s Edge

Also Check: Quick Daily Quiz Answers - Video Facts

Q10: LANDSLIDE IS LOCATED ON WHICH MAP?

Correct Answer: World’s Edge

Q11: LAVA FISSURE IS LOCATED ON WHICH MAP?

Correct Answer: World’s Edge

Q12: SKYHOOK HAS WHAT TYPE OF LOOT?

Correct Answer: High

Q13: THE BRIDGE HAS WHAT TYPE OF LOOT?

Correct Answer: Basic

Q14: FUEL DEPOT HAS WHAT TYPE OF LOOT?

Correct Answer: Mid

Q15: REFINERY HAS WHAT TYPE OF LOOT?

Correct Answer: High

Q16: THE TRAIN YARD HAS WHAT TYPE OF LOOT?

Correct Answer: High

Q17: NAME THE GUN!

Correct Answer: R301

Q18: NAME THE GUN!

Correct Answer: R99

Q19: NAME THE GUN!

Correct Answer: Devotion

Q20: NAME THE GUN!

Correct Answer: Flatline

Q21: NAME THE GUN!

Correct Answer: Mastiff

Q22: NAME THE GUN!

Correct Answer: Mozambique

Q23: NAME THE GUN!

Correct Answer: Wingman

Q24: NAME THE GUN!

Correct Answer: Alternator

Q25: NAME THE GUN!

Impossible Apex Legends Quiz Answers

Correct Answer: Triple Take

Post a Comment

0 Comments