Ads

Find Baby Baldo Quiz Answers - Quiz Facts

Q1: BABY BALDO JUST DISCOVERED HOW FUN CARNIVALS CAN BE. CAN YOU SPOT OUR LITTLE FRIEND IN THIS ENERGETIC SCENE? SELECT THE LETTER OF THE QUADRANT IN WHICH HE’S HIDING.

Find Baby Baldo Quiz Answers - Quiz Facts

Correct Answer: C

Q2: BABY BALDO HAS ALREADY MADE SOME NEW FRIENDS ON THE PLAYGROUND. CAN YOU SPOT OUR LITTLE BUDDY IN THIS SCENE?

Correct Answer: C

Q3: CAN YOU FIND BABY BALDO IN THIS FESTIVE SETTING?

Correct Answer: D

Q4: CAN YOU SPOT BABY BALDO AMONGST THE CROWD OF PEOPLE?

Correct Answer: A

Q5: OUR LITTLE FRIEND IS TRYING OUT A NEW HOBBY – SCUBA! CAN YOU FIND HIM IN THIS WONDEROUS UNDERWATER WORLD?

Correct Answer: D

Q6: HE’S SUCH A PEOPLE PERSON! CAN YOU FIND HIM AMONGST THE CROWD?

Correct Answer: B

Q7: TAKING A STROLL THROUGH THE LOCAL MARKET, BABY BALDO QUICKLY HIDES BEHIND THE VENDORS AND DECOR. CAN YOU FIND HIM?

Correct Answer: C

Q8: HE’S STILL SHARPENING HIS PEOPLE SKILLS. WHERE’S BABY BALDO AT IN THIS SCENE?

Correct Answer: D

Q9: BABY BALDO IS IN TOY HEAVEN! CAN YOU FIND HIM AMONGST THE COLLECTION OF TRINKETS?

Correct Answer: B

Q10: THE LITTLE CUTIE CAN’T GET ENOUGH FOOD AND IS WONDERING AROUND THE SUPERMARKET. CAN YOU SPOT BABY BALDO HERE?

Correct Answer: B

Q11: BABY BALDO IS CHANNELING HIS INNER BUZZ LIGHTYEAR AS HE EXPLORES OUTER SPACE. FIND HIM BEFORE HE JETS OFF TO ANOTHER SOLAR SYSTEM!

Correct Answer: B

Q12: IT’S A REAL-LIFE CANDY LAND AND BABY BALDO DOES NOT WANT TO LEAVE. CAN YOU SPOT HIM?

Correct Answer: B

Q13: BABY BALDO HAS RETURNED TO THE THEME PARK FOR ANOTHER ROUND OF FUN. CAN YOU FIND HIM?

Correct Answer: C

Q14: THE LITTLE GUY HAS SNUCK OFF TO SOMEWHERE AGAIN. WHERE CAN HE BE? SELECT THE CORRECT LETTER.

Correct Answer: D

Q15: THE LITTLE BUNDLE OF JOY HAS GOTTEN INTO A REAL STICKY MESS. FIND HIM HERE BEFORE THE SWEETS SWALLOW HIM UP.

Correct Answer: B

Q16: BALDO IS SHOPPING UNTIL HE DROPS. SPOT THE LITTLE SHOPPER BEFORE DOES.

Correct Answer: B

Q17: LOST IN THE MASSES AGAIN; CAN YOU FIND LITTLE BALDO HERE?

Correct Answer: B

Q18: LOOKS LIKE BABY BALDO HAS JUST DISCOVERED THE MULTIVERSE, AS THERE ARE MULTIPLE BALDO’S MUCKING ABOUT HERE. IN WHICH FOUR QUADRANTS WILL YOU FIND A BABY BALDO? TYPE THE FOUR CORRESPONDING LETTERS BELOW.

Correct Answer: CDEF

Q19: WHERE’S BABY BALDO AT IN THIS VIBRANT SCENE?

Correct Answer: D

Q20: HOW MANY BABY BALDOS CAN YOU SPOT IN THIS COOL KALEIDOSCOPIC SCENE? TYPE THE NUMBER BELOW.

Correct Answer: 5

Q21: WHERE’S THE LITTLE RASCAL AT AMONGST HIS FURRY FELINE FRIENDS?

Correct Answer: C

Q22: HE’S GOTTEN ALL TANGLED UP WITH THESE TOYS AND IS DOING A GREAT JOB HIDING. CAN YOU FIND BABY BALDO IN THIS CLUTTER?

Correct Answer: C

Q23: UNDER THE SEA, WHERE OH WHERE CAN BABY BALDO BE? CHOOSE THE CORRECT LETTER.

Correct Answer: A

Also Check: Rebirth and Warzone Quiz Answers - Bequizzed

Q24: BAB BALDO DOESN’T WANT TO LEAVE HIS PLAYROOM AND IS DOING A GREAT JOB AT HIDING. CAN YOU FIND HIM HERE?

Correct Answer: A

Q25: NOW HOW MANY BABY BALDOS ARE PRESENT HERE? DON’T LET HIS CUTE LITTLE FRIENDS DISTRACT YOU. TYPE YOUR ANSWER BELOW.

Correct Answer: 7

Q26: IN WHICH THREE QUADRANTS IS THERE A BABY BALDO HIDING? TYPE THE CORRESPONDING QUADRANT LETTERS BELOW.

Find Baby Baldo Quiz Answers - Quiz Facts

Correct Answer: BCF

Post a Comment

0 Comments