Ads

Pokemon Pokedex Quiz: Arceus Edition Answers

Q1: WHAT LEVEL DOES BUMPY EVOLVE INTO MOTHIM?

Pokemon Pokedex Quiz: Arceus Edition Answers

Correct Answer: 20

Q2: WHAT TYPE IS TOGEPI?

Correct Answer: Fairy

Q3: WHICH OF THESE IS THE LAST MOVE THAT BASCULEGION NATURALLY LEARNS?

Correct Answer: Double-Edge

Q4: WHAT LEVEL DOES LUXRAY LEARN WILD CHARGE?

Correct Answer: 80

Q5: WHAT IS THE NAME OF THIS POKEMON?

Correct Answer: Sylveon

Q6: WHAT LEVEL DOES MONFERNO EVOLVE INTO INFERNARE?

Correct Answer: 36

Q7: WHAT ITEM IS USED IN THE EVOLUTION OF SCYTHER TO KLEAVOR?

Correct Answer: Black Augurite

Q8: ZORUA LEARNS THE MOVE, “NASTY PLOT”, AT LEVEL 44. WHAT ATTRIBUTE DOES IT RAISE?

Correct Answer: Special Attack

Q9: WHICH ONE OF THESE COMBINATIONS ARE BRONOZOR’S TYPES?

Correct Answer: Steel/Psychic

Q10: GROWLITHE’S ABILITY, INTIMIDATE, LOWERS THE OPPONENT’S

Correct Answer: Attack

Q11: WHAT IS THE NAME OF THIS POKEMON?

Correct Answer: Mesprit

Q12: WHICH OF THESE TYPES IS REGIGIGAS WEAK AGAINST?

Correct Answer: Fighting

Q13: WHAT IS THE NAME OF THE MOVE THAT STARAPTOR LEARNS LAST AT LEVEL 57?

Correct Answer: Final Gambit

Q14: ALONG WITH BEING GRASS TYPE, THE HISUIAN FORM OF LILLIGANT IS ALSO WHAT OTHER TYPE?

Correct Answer: Fighting

Q15: WHAT LEVEL DOES DIALGA LEARN ROAR OF TIME?

Correct Answer: 88

Q16: WHAT LEVEL DOES SHIELDON EVOLVE INTO BASTIODON?

Correct Answer: 30

Q17: WHICH OF THESE MOVES DOES CHATOT NOT LEARN NATURALLY?

Correct Answer: Psychic

Q18: WHICH OF THESE TYPES IS TORNADUS WEAK AGAINST?

Correct Answer: Electric

Q19: WHAT ITEM IS USED IN THE EVOLUTION OF PORYGON-Z?

Correct Answer: Dubious Disc

Q20: WHAT IS UNOWN’S ONLY MOVE?

Correct Answer: Hidden Power

 Also Check: Find Baby Baldo Quiz Answers - Quiz Facts

Q21: WHAT IS THE NAME OF DARKRAI’S ABILITY WHICH CAUSES ALL SLEEPING OPPONENTS TO LOSE HP AFTER EACH TURN?

Correct Answer: Bad Dreams

Q22: WHAT MOVE DOES ARCEUS LEARN AT LEVEL 100?

Correct Answer: Judgement

Q23: WHAT IS THE NAME OF THIS POKEMON?

Correct Answer: Heatran

Q24: WHAT LEVEL DOES PRINPLUP EVOLVE INTO EMPOLEON?

Correct Answer: 36

Q25: WHAT TYPE IS STRONG AGAINST KRICKETUNE?

Pokemon Pokedex Quiz: Arceus Edition Answers

Correct Answer: Flying

Post a Comment

0 Comments