Ads

Quick Daily Quiz Answers - Video Facts

Q1: EVERY HOME COOK SHOULD ACE THIS APPETIZING QUESTION. WHICH OF THE FOLLOWING FOOD WOULD YOU COOK FOR AL DENTE?

Quick Daily Quiz Answers - Video Facts

Correct Answer: C (Pasta)

Q2: CAN YOU TELL US THE NAME OF THIS TALENTED AND QUIRKY MUSICIAN?

Correct Answer: Billie Eilish

Q2 ALT: WHAT’S THE NAME OF THIS ECCENTRIC MUSIC ARTIST?

Correct Answer: Post Malone

Q3: YOU PROBABLY DID A FEW OF THESE OVER THE PAST YEAR. BUT WHICH OF THESE IS NOT A TYPE OF PUZZLE?

Correct Answer: Gummy

Q4: HARKEN BACK TO MIDDLE SCHOOL AND FILL IN THE BLANKS TO COMPLETE THE EQUATION. VOLUME X DENSITY = _____?

Correct Answer: Mass

Q4 ALT: HARKEN BACK TO THE MIDDLE SCHOOL AND TELL THE MATHEMATICAL FORMULA USED IN MATHEMATICS TO MEASURE THE TRIANGLE!

Quick Daily Quiz Answers - Video Facts

Correct Answer: The Pythagorean Theorem

Q5: WHAT’S THE NAME OF THE SPECIAL MOVE IN CHESS WHICH ALLOWS A PLAYER TO MOVE TWO PIECES AT THE SAME TIME?

Correct Answer: Castling 

Q5 V2: VALKYRIES ARE MYTHICAL CREATURES FROM WHICH MYTHOLOGY?

Correct Answer: Norse

Q6: WE’RE CONFIDENT YOU CAN GET THIS ONE RIGHT. WHICH COUNTRY IS THE PAINTER FAMOUS FOR THIS STYLE FROM?

Correct Answer: United States of America

Q6 V2: WE’RE CONFIDENT YOU CAN GET THIS ONE RIGHT. THIS STYLE OF ART IS ASSOCIATED WITH WHICH KIND OF ART MOVEMENT?

Correct Answer: Art nouveau 

Also Check: Find Baby Baldo Quiz Answers - Quiz Facts

Q7: LET’S TEST YOUR SPATIAL PERCEPTION. CLICK PLAY TO WATCH THE VIDEO BELOW.

Correct Answer: C

Q8: WHICH OF THE FOLLOWING IS NOT A TYPE OF HAT?

Correct Answer: Supplejack

Q8 V2: WE’RE NOT ASKING YOU TO ROCK THIS FASHION, WE JUST WANT TO KNOW WHAT KIND OF FASHION ACCESSARY IS A CLOCHE?

Correct Answer: A type of hat for woman

Q9: THIS ELECTRIC QUESTION COVERS SCIENCE, HISTORY AND GEOGRAPHY. IN WHICH EUROPEAN CITY WAS THE FATHER OF OBSERVATIONAL ASTRONOMY BORN?

Correct Answer: A

Q10: WHICH OF THESE UNIQUE AND EYE-CATCHING FLOWERS HAS THE CLOSET GENETIC RELATION TO FRUIT LIKE APPLES, PEARS, CHERRIES AND STRAWBERRIES?

Correct Answer:

Q11: A MOUNTAIN OVER 3,000FT IN SCOTLAND IS CALLED?

Correct Answer: Munro

Q11 V2: WHERE IS THIS NIFTY LOOKING CLOCK LOCATED?

Correct Answer: Belgium 

Q12: CALLING ALL SURFERS, SNORKELERS AND MARINE ENTHUSIASTS. THIS TYPE OF UNDERWATER PHENOMENON(WHICH PRODUCES A FISH-EYE PERSPECTIVE) IS CALLED WHAT?

Quick Daily Quiz Answers - Video Facts

Correct Answer: Snell’s window 

Post a Comment

0 Comments