Ads

Rebirth and Warzone Quiz Answers - Bequizzed

Q1: NAME THIS GUN!

Rebirth and Warzone Quiz Answers - Bequizzed

Correct Answer: M4-A1

Q2: NAME THIS GUN!

Correct Answer: Grau 5.56

Q3: NAME THIS GUN!

Correct Answer: CR-56 AMAX

Q4: NAME THIS GUN!

Correct Answer: AN-94

Q5: NAME THIS GUN!

Correct Answer: Kilo 141

Q6: NAME THIS GUN!

Correct Answer: As Val

Q7: NAME THIS GUN!

Correct Answer: Bren

Q8: NAME THIS GUN!

Correct Answer: AK-74u

Q9: NAME THIS GUN!

Correct Answer: PPSH-41

Q10: NAME THIS GUN!

Correct Answer: Tex-9

Q11: NAME THE PERK: TAKE REDUCED DAMAGE FROM NON-KILLSTREAK EXPLOSIVES AND FIRE. RESETS FUSE WHEN PICKING UP FRAG GRENADES.

Correct Answer: E.O.D.

Q12: NAME THE PERK: RECHARGE EQUIPMENT OVER 50 SECONDS. THROWING KNIVES CAN RECHARGE 1 EXTRA KNIFE, DECOY GRENADES, AND STIM RECHARGE TWICE AS FAST. IN MULTIPLIER ONLY THE RECHARGE TAKES JUST 25 SECONDS.

Correct Answer: Restock

Q13: NAME THE PERK: 25% OFF KIOSK PRICE FOR KILLSTREAKS, FIELD UPGRADES, AND ARMOUR PLATES. IN MULTIPLAYER ONLY YOUR KILLSTREAK COST 1 LESS KILL AND REDUCES SPECIALIST PERK COST BY 1.

Correct Answer: Hardline

Q14: NAME THE PERK: CARRY TWO PRIMARY WEA[PNS. CANNOT EQUIP TWO OF THE SAME WEAPON, SECONDARIES CANNOT BE EQUIPPED. CARRY TWO PRIMARY WEAPONS. CANNOT EQUIP TWO OF THE SAME WEAPON, SECONDARIES CANNOT BE EQUIPPED. CARRY TWO PRIMARY WEAPONS. CANNOT EQUIPPED TWO OF THE

Correct Answer: Overkill

Q15: NAME THE PERK: YOUR VISION PULSES WHEN ENEMIES OUTSIDE OF YOUR VIEW SEE YOU. MULTIPLAYER: ALSO TRIGGERED BY ENEMIES CONTROLLING CHOPPER GUNNERS, WHEELSONS, IAVS, AND APCS.

Correct Answer: High Alert

Q16: NAME THE PERK: UNDETECTABLE BY UAVS, RADAR DRONES, AND HEARTBEAT SENSORS. STILL APPEAR ON KILLSTREAK RADAR WHEN FIRING A WEAPON, AND DETECTABLE BY ADVANCED UAV BUT REMOVES DIRECTION.

Correct Answer: Ghost

Q17: NAME THE PERK: ALL MEMBERS OF YOUR TEAM EARN MORE MONEY FROM COMPLETED MISSION. MULTIPLAYER ONLY: TURNS YOUR KILLSTREAKS INTO SCORESTREAKS.

Correct Answer: Pointman

Q18: NAME THE PERK: REDUCE THE CHARGE TIME OF FIELD UPGRADES BY 40%. WARZONE ONLY: REDUCES REVIVE TIME BY 25%

Correct Answer: Tune-Up

Also Check: Top 10 Start-ups featured on Shark Tank India

Q19: NAME THE PERK: SPAWN WITH AN EXTRA PIECE OF LETHAL EQUIPMENT. EXPLOSIVE DAMAGE DELAYS ENEMY HEALTH REGENERATION BY 3 SECONDS.

Correct Answer: Shrapnel

Q20: NAME THE PERK: REDUCE STRENGTH OF ENEMY FLASH, STUN, EMP, AND GAS EFFECTS. IMMUNE TO SNAPSHOT GRENADES.

Correct Answer: Battle Hardened

Q21: NAME THE PERK: SEE ENEMY EQUIPMENT, FIELD UPGRADES, AND KILLSTREAKS THROUGH WALLS. MARK THEM FOR YOUR TEAM BY YOUR TEAM BY AIMING DOWN SIGHTS. HACK ENEMY CLAYMORES, PROXIMITY MINES, C4, AND TROPHY SYSTEMS. ADVANCED UAVS CAN’T BE MARKES.

Correct Answer: Spotter

Q22: NAME THE PERK: ENEMIES LEAVE BEHIND A FOOTPRINT TRAIL. SEE MARKETS AT ENEMY DEATH LOCATIONS AND HIDE THE DEATH MARKERS OF ENEMIES YOU KILL.

Correct Answer: Tracker

Q23: NAME THE PERK: DOUBLE THE DURATION OF TACTICAL SPRINT, INCREASE CROUCH MOVEMENT SPEED BY 30%.

Correct Answer: Double Time

Q24: NAME THE PERK: KILLING PLAYERS IMMEDIATELY STARTS HEALTH REGENERATION.

Correct Answer: Quick Fix

Q25: NAME THE PERK: INCREASES YOUR CHANCE OF FINDING KILLSTREAKS IN SUPPLY BOXES. IN MULTIPLAYER ONLY, KILLSTREAK KILLS COUNT TOWARDS YOUR NEXT KILLSTREAKS.

Rebirth and Warzone Quiz Answers - Bequizzed

Correct Answer: Kill Chain

Post a Comment

0 Comments