Ads

How Crazy is that Quiz Answers

How Crazy is that Quiz Answers

Q1: BODY MODIFICATION IS AS OLD AS TIME IMMEMORIAL. AS OF 2003, WHAT’S THE LARGEST NUMBER OF FACIAL AND BODY PIERCINGS EVER RECEIVED BY ONE PERSON?

Correct Answer: 4,225

Q2: WHEN THE WORLD’S TALLEST PERSON MET WITH THE WORLD’S SHORTEST PERSON, IT WAS NO DOUBT A SIGHT TO BEHOLD. CAN YOU TELL US THE DIFFERENCE IN INCHES BETWEEN THE TWO HUMAN MARVELS?

Correct Answer: 213.36 cm

Q3: ONE MAN HAS TAKEN TATTOOING TO THE EXTREME AND HOLDS THE RECORD FOR BEING THE MOST TATTOED MAN. CAN YOU TELL US WHAT PERCENTAGE OF HIS BODY IS ALL TATTED UP?

Correct Answer: 100%

Q4: TAKERU KOBAYASHI IS A SERIOUS COMPETITIVE EATER. FOR WHICH OF THE FOLLOWING MIND-BLOWING AND JAW-BREAKING RECORDS DOES TAKERU KOBAYASHI NOT HOLD THE RECORD?

Correct Answer: Most sushi rolls eaten in 1 minute

Q5: CLIPPING YOUR FINGERNAILS IS TYPICALLY A WEEKLY HABIT FOR MOST. NOT FOR ONE INDIAN MAN WHO HOLDS THE RECORD FOR THE LONGEST FINGERNAILS ON A SINGLE HAND. JUST HOW LONG DID THE NAILS GROW IN CENTIMETERS?

Correct Answer: 909.6 cm

Q6: WHAT IS THE RECORD NUMBER OF TEDDY BEARS EVER COLLECTED BY ONE PERSON?

Correct Answer: 20,367

Q7: A STRONGMAN FROM LUZERBOURG SHOCKED THE WORLD WHEN HE CARRIED A SMALL DINING TABLE 11.8 METERS ACROSS THE ROOM USING ONLY HIS TEETH. CAN YOU TELL US WHAT ELSE WAS ON TOP OF THE TABLE WHILST HE CARRIES IT?

Correct Answer: a 50kg woman

Q8: WHEN YOU THINK OF WORLD RECORDS AND NEEDLES, YOU PROBABLY THINK OF SOME EXTREME PHYSICAL FEAT. THIS ONE IS MORE MENTAL, BUT NEVERTHELESS STILL MIND-BLOWING. WHAT IS THE MOST NEEDLES THREADED WITH A PIECE OF STRING IN ONE MINUTE WHILE BLINDFOLDED?

Correct Answer: 44

Q9: WHAT IS THE RECORD FOR THE LONGEST TIME A PERSON HAS HELD THEIR BREATH UNDERWATER?

 

Correct Answer: 24 minutes 37 seconds

Post a Comment

0 Comments