Math Saga Quiz Answers are provided in this article, score 100 percent in the quiz facts and complete your quiz offer of Math Saga Quiz to get credited free Robux.

Also Check: Roblox MeepCity Quiz Answers - Be Quizzed

Q1. Calculus’ first task is to face Polyphemus the cyclops. To avoid being eaten by the giant, Calculus must solve this equation. Can you help him?
math saga quiz answers 100 score quiz facts
Answer: 11
Q2. Pallas Athena tasks Calculus with the completion of the Trojan Horse. One panel still needs to be fixed. Help our hero pick the correct one!
math saga quiz answers quiz facts 2
Answer:
math saga quiz answers quiz facts 2.1

Q3. Calculus is sent to Circe to gather olives for the gods. Circe and her swine each eat seven olives. How many olives are left for Calculus?
math saga quiz answers 100 score quiz facts
Answer: 5
Q4. The goddesses Hera, Athena, Aphrodite, and Artemis have promised Calculus a golden apple if he can figure out which of them weighs the least. Can you help him?
math saga quiz answers 100 score quiz facts
Answer:
math saga quiz answers quiz facts 4.1
Q5. For the next leg of his journey, Calculus visits Charon’s exchange office to change money. What percentage of his coins are silver?
math saga quiz answers 100 score quiz facts
Answer: 20%
Q6. Calculus must now solve the riddle of the Ship of Akolouthos. The vessel is adorned with seven shields, and our hero has to deduce which number belongs on the last one. Help him and type the solution in below!
Version 1
math saga quiz answers 100 score quiz facts
Answer: 65
Version 2
math saga quiz answers 100 score quiz facts
Answer: 66
Version 3
math saga quiz answers 100 score quiz facts
Answer: 13
Version 4
math saga quiz answers 100 score quiz facts
Answer: 191
Version 5
math saga quiz answers 100 score quiz facts
Answer: 366
Q7. The Riddle of Archimedes is the next problem that Calculus must solve. The old man is drawing circles in the sand. What value must X have so that both sides of the line add up to the same total? Enter your answer below.
math saga quiz answers 100 score quiz facts
Answer: 10
Q8. Oh no! It’s the dreaded Pythagorean Boulder! Those who fail to solve its riddle will be crushed under it. Help Calculus determine the width of the triangle’s third edge and enter your answer below!
math saga quiz answers 100 score quiz facts
Answer: 5
Q9. Calculus’ next task is to finish the Cube of Rubicos. How many bricks does he need to complete it? Type in your answer below.
Version 1
math saga quiz answers 100 score quiz facts
Answer: 42
Version 2
math saga quiz answers 100 score quiz facts
Answer: 38
Version 3
math saga quiz answers 100 score quiz facts
Answer: 39

Version 4
math saga quiz answers 100 score quiz facts
Answer: 40
Version 5
math saga quiz answers 100 score quiz facts
Answer: 41
Q 10. The gods have thrown Calculus into Charybdis, the baneful maelstrom. To escape the vortex, he must find the missing number. Save Calculus and type it in below!
math saga quiz answers 100 score quiz facts
Answer: 99

Q 11. Lest he be torn to pieces, Calculus must now solve the Riddle of the Sphinx. Do you know the answer? Type it in below!
math saga quiz answers 100 score quiz facts
Answer: 18

Q 12. Our hero must now solve the Gorgon’s Equation – but if he looks at it directly, he’ll be turned into stone, so Calculus uses a polished shield as a mirror. Can you solve the arithmetic problem? Enter your answer below!
math saga quiz answers 100 score quiz facts
Answer: 9
Q 13. For his next task, Hermes, the messenger of the gods, brings Calculus this stone tablet. Can you tell which number the lyre stands for? Type it in below! (Version 1)
Please read and look carefully to the question, image.
math saga quiz answers 100 score quiz facts
Answer: 3
Q 13. For his next task, Hermes, the messenger of the gods, brings Calculus this stone tablet. Can you tell which value half a lyre stands for? Type it in below! (Version 2)
Also Check: Quiz Facts 1 Minute Fun Quiz Answers
math saga quiz answers 100 score quiz facts
Answer: 1.5
Q 13. For his next task, Hermes, the messenger of the gods, brings Calculus this stone tablet. Can you tell which number the lyre stands for? Type it in below! (Version 3)
math saga quiz answers 100 score quiz facts
Answer: 18
Q 13. For his next task, Hermes, the messenger of the gods, brings Calculus this stone tablet. Can you tell which value half a lyre stands for? Type it in below! (Version 4)
math saga quiz answers 100 score quiz facts
Answer: 9
Q 13. For his next task, Hermes, the messenger of the gods, brings Calculus this stone tablet. Can you tell which number the lyre stands for? Type it in below! (Version 5)
math saga quiz answers 100 score quiz facts
Answer: 5
Q 13. For his next task, Hermes, the messenger of the gods, brings Calculus this stone tablet. Can you tell which value half a lyre stands for? Type it in below! (Version 6)
math saga quiz answers 100 score quiz facts
Answer: 2.5
Q 13. For his next task, Hermes, the messenger of the gods, brings Calculus this stone tablet. Can you tell which number the lyre stands for? Type it in below! (Version 7)
math saga quiz answers 100 score quiz facts
Answer: 2
Q 13. For his next task, Hermes, the messenger of the gods, brings Calculus this stone tablet. Can you tell which value half a lyre stands for? Type it in below! (Version 8)
math saga quiz answers 100 score quiz facts
Answer: 1
Q 14. After a long and arduous search, Calculus has found the Allclados Amphora. The mythical vase is adorned with a challenging equation. Can you help him solve it? Enter the solution below.
Please look at the image carefully
Version 1
math saga quiz answers 100 score quiz facts
Answer: 81
Version 2
math saga quiz answers 100 score quiz facts
Answer: 112
Version 3
math saga quiz answers 100 score quiz facts
Answer: 150
Version 4
math saga quiz answers 100 score quiz facts
Answer: 180
Version 5
math saga quiz answers 100 score quiz facts
Answer: 192
Q15. Narcissus asks Calculus this riddle: “There are ‘d’ number of daffodils in my garden. This is three more than four times the number of hyacinths. How many hyacinths are in my garden?” (Version 1)
math saga quiz answers 100 score quiz facts
Answer:
math saga quiz answers quiz facts 15.1
(Version 2)
math saga quiz answers 100 score quiz facts
Answer:
math saga quiz answers quiz facts 15.2
(Version 3)
math saga quiz answers 100 score quiz facts
Answer:
math saga quiz answers 100 score quiz facts
(Version 4)
math saga quiz answers 100 score quiz facts
Answer:
math saga quiz answer 15.4
(Version 5)
math saga quiz answers 100 score quiz facts
Answer:
math saga quiz answer 15.5

Post a Comment

Previous Post Next Post