Binance is excited to announce that we will soon launch the next round of "Binance Learn & Earn", where users can gain knowledge on blockchain and earn up to $12 in crypto by completing courses and quizzes.

Requirements for Participation in Binance Learn & Earn:

> Must have Binance (KYC Verified A/c)

Don't Have: Create One Here: https://www.binance.com/

UMA, BAND, BTTC Quiz Answers - Binance Learn & Earn!

Activity Period: 2022-08-04 07:00 (UTC) to 2022-08-10 07:00 (UTC)

All KYC-verified users can begin to read the articles and watch the video(s) anytime from now, and complete quizzes from 2022-08-04 07:00 (UTC) while token supplies last! Eligible users will stand a chance to receive a predetermined amount of UMA, BAND, BTTC, or tokens from other projects, depending on the course or quiz they complete. Do note that each course can only be completed once, and every user qualifies for a maximum of one reward per completed course.




          Binance BAND Quiz Answers: Learn & Earn BAND!

Q1) All of these concepts are related to Band Token except for…

Answer: Cash incentives

Q2) Which sentence is incorrect?

Answer: Band Protocol leverages on-chain centralized oracles that link on-chain applications together.

Q3) Which characteristics differentiate Band Protocol from other oracle services?

Answer: Decentralization, maximum customization and flexibility, easy scalability, economical cost, interoperability, and cross-chain

Q4) Which ecosystem(s) has/have partnered with Band Protocol?

Answer: All are correct

Q5) Which of the following IS NOT a use case of the BAND token?

Answer: To secure a discount when requesting data

Q6) Which sentence is CORRECT?

Answer: BandChain’s Delegated Proof of Stake design and BAND token create a decentralized network.

Q7) What network is BandChain on?

Answer: Cosmos

Q8) Which characteristic DOES NOT correctly describe BAND Protocol?

Answer: On-chain DeFi protocol

Post a Comment

Previous Post Next Post