Binance is excited to announce that we will soon launch the next round of "Binance Learn & Earn", where users can gain knowledge on blockchain and earn up to $12 in crypto by completing courses and quizzes.

Requirements for Participation in Binance Learn & Earn:

> Must have Binance (KYC Verified A/c)

Don't Have: Create One Here: https://www.binance.com/

UMA, BAND, BTTC Quiz Answers - Binance Learn & Earn!

Activity Period: 2022-08-04 07:00 (UTC) to 2022-08-10 07:00 (UTC)

All KYC-verified users can begin to read the articles and watch the video(s) anytime from now, and complete quizzes from 2022-08-04 07:00 (UTC) while token supplies last! Eligible users will stand a chance to receive a predetermined amount of UMA, BAND, BTTC, or tokens from other projects, depending on the course or quiz they complete. Do note that each course can only be completed once, and every user qualifies for a maximum of one reward per completed course.




          Binance BTTC Quiz Answers: Learn & Earn $BTTC!

Q1) “Locked staking” refers to the process of locking your digital assets on a _ for a certain period of time.

Answer: Proof of Stake blockchain

Q2) With Binance Locked Staking, redemption doesn’t require a certain unlocking period. True or false?

Answer: False

Q3) What can you NOT do on Binance Earn?

Answer: Conduct leveraged trading to amply the returns

Q4) Which of the following is a form of passive income?

Answer: Alice stakes her crypto holdings

Q5) What can you do with Binance Earn?

Answer: Select different products to grow your crypto holdings

Q6) What is NOT staking?

Answer: Generate returns by trading your coins

Q7) Once you subscribe to the Locked Staking, interests will be calculated from the following day, and are distributed to your Spot Wallet every day. True or false?

Answer: true

Q8) When the Locked Staking process is complete, the staked assets will be redeemed automatically and returned to your _.

Answer: spot wallet

Q9) Binance Locked Staking’s locking period for different products is the same. True or false?

Answer: False

Post a Comment

Previous Post Next Post