Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator Cookie Crunch Quiz Answers - Video Facts!
Video Facts is an extremely popular quiz site where players are presented with various questions and users must answer them correctly in order to get free rewards.
Therefore, Cookie Crunch Quiz Answers are given in this article to help you achieve a score not less than 100%.
Video Facts Cookie Crunch Quiz Answers!

Q1: HELLO THERE, COOKIE LOVER! CAN YOU HELP THIS SWEET YOUNG GIRL? WHERE DOES THE ROAD LEAD HER?

Cookie Crunch Quiz Answers

Choices:

  • To the heart
  • To the yellow cookie
  • To the lollipop
  • To the brown cookie

Correct Answer: To the heart

Q2: CAN YOU WORK OUT THIS COOKIE PATTERN? WHAT COMES NEXT?

Cookie Crunch Quiz Answers

Choices:

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: D

Q3: CAN YOU WORK OUT THIS DELICIOUS EQUATION?

Cookie Crunch Quiz Answers

Choices:

  • 17
  • 22
  • 26
  • 45

Correct Answer: 22

Q4: ANOTHER CONUNDRUM! WHAT IS THE ANSWER?

Cookie Crunch Quiz Answers

Choices:

  • 13
  • 20
  • 27
  • 32

Correct Answer: 13

Q5: LOOK CLOSELY AT THIS UNFOLDED COOKIE BOX. WHICH SQUARE CORRESPONDS TO IT?

Cookie Crunch Quiz Answers

Choices:

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: B

Q6: FOUR BOYS IN THE CLASS SENT A COOKIE BOX TO A DIFFERENT GIRL. HENRY DIDN’T SEND ONE TO ANNABEL, BUT BILLY SENT ONE TO EITHER MARY OR DEBORAH. MARY DIDN’T GET A COOKIE BOX FROM JOHN OR GREG. NEITHER JOHN NOR GREG SENT A COOKIE BOX TO HARRIET. GREG WOULD NEVER SEND A COOKIE BOX TO ANNABEL! WHO SENT A COOKIE BOX TO ANNABEL?

Cookie Crunch Quiz Answers

Choices:

  • John
  • Billy
  • Henry
  • Greg

Correct Answer: John

Q7: LOOK AT THIS UNFOLDED BOX AND FIGURE OUT WHICH OF THE BELOW BOXES CORRESPONDS TO IT.

Cookie Crunch Quiz Answers

Choices:

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: C

Q8: HOW ABOUT THIS ODD-SHAPED BOX? CAN YOU SEE WHICH ONE CORRESPONDS TO IT?

Cookie Crunch Quiz Answers

Choices:

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: A

Q9: CAN YOU SOLVE THIS CHOCO RIDDLE? YOU JUST BOUGHT A BIG BAR OF CHOCOLATE! THE BAR IS EIGHT PIECES HIGH AND NINE PIECES LONG. CAN YOU WORK OUT HOW MANY TIMES YOU HAVE TO BREAK THE BAR SO THAT IT IS SEPARATED INTO INDIVIDUAL SQUARES?

Choices:

  • 49
  • 61
  • 71
  • 72

Correct Answer: 71

Q10: A THIRD-GRADE CLASS IS TOLD TO SEND A COOKIE TO EVERY SINGLE ONE OF THEIR CLASSMATES. WHEN THE BOXES ARRIVE, THE CLASS ENDS UP WITH 306 COOKIES. HOW MANY PUPILS ARE IN THE CLASS?

Choices:

  • 18
  • 21
  • 24
  • 30

Correct Answer: 18

Also Check: Spot the Pig Quiz Answers - Quiz Diva!

Post a Comment

Previous Post Next Post