Scallop (SCLP) Trading Tournament - $50,000 in SCLP Are Up for Grabs!

- Must have KuCoin Account: Not have One?

Kucoin Scallop Quiz Answers - Learn & Earn!

Activity 1: Learn and Earn! Submit Your Answers to Share $10,000 in SCLP!

Pool 1: Early-bird Reward

The first 1,000 qualified users (KYC1 verfied) who fill in the form and get all the correct answers will evenly share $5,000 in SCLP.

Users can get $5 in SCLP each!

Pool 2: Participation Reward

Except for the winners of Pool 1, other qualified users (KYC1 verified) who fill in the form and get all the correct answers will evenly share $5,000 in SCLP.

Activity Period 2022/08/01 10:00:00 - 2022/08/08 10:00:00 (UTC)

Quiz Link: https://forms.gle/iLgb6L7Bdr4SKtAV6

Q1) What is Scallop?

Answer: It is the world’s first regulated DeFi ecosystem

Q2) What Does Scallop Do?

Answer: All the Above

Q3) What is the native token of Scallop?

Answer: SCLP

Q4) Which license is not acquired by Scallop Group?

Answer: Cyprus Digital Money License

Q5) Who is the founder of Scallop?

Answer: Raj Bagadi

Q6) Which of the following is not a partner of Scallop?

Answer: Binance

Q7) Where does Scallop plan to Operate initially?

Answer: UK & EU

Q8) What is the Scallop’s Tagline found on their website?

Answer: Digital Money. Simplified

Q9) Which of the following exchange is SCLP NOT listed on?

Answer: FTX

Q10) Which of the following Scallop Product is open for waitlist now?

Answer: Bank Accounts + Crypto Card

Post a Comment

Previous Post Next Post