Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator LSK Binance Learn & Earn Quiz Answers!

Binance is excited to announce that we will soon launch the next round of "Binance Learn & Earn", where users can gain knowledge on blockchain and earn up to $10 in crypto by completing courses and quizzes.

BTTC Binance Learn & Earn Quiz Answers!

Activity Period: 2022-08-24 09:00 (UTC) to 2022-08-30 09:00 (UTC)

Requirements for Participation in Binance Learn & Earn:

> Must have Binance (KYC Verified A/c)

Don't Have: Create One Here: https://www.binance.com/

All KYC-verified users can begin to read the articles and watch the video(s) anytime from now, and complete quizzes from 2022-08-24 09:00 (UTC) while token supplies last! Eligible users will stand a chance to receive a predetermined amount of XRP, LSK, BTTC, or tokens from other projects, depending on the course or quiz they complete. Do note that each course can only be completed once, and every user qualifies for a maximum of one reward per completed course.


          Binance Lisk Quiz Answers: Learn & Earn LSK!

Q1) Which popular programming language does Lisk support?

Answer: JavaScript

Q2) What consensus mechanism does Lisk currently utilize?

Answer: Delegated Proof of Stake

Q3) Which token is used within the Lisk Network as a utility token?

Answer: LSK

Q4) What is the current development goal for Lisk?

Answer: To enable interoperability within the Lisk ecosystem

Q5) How will blockchain applications operate within the Lisk Ecosystem?

Answer: On separate sidechains

Q6) What makes Lisk accessible to Web3 developers?

Answer: All are correct

Q7) How can users benefit from Lisk’s accessibility?

Answer: All are correct

Q8) What can LSK holders do with the token?

Answer: All are correct

Also Check: 

Post a Comment

Previous Post Next Post