Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator Roblox Pet Simulator X Quiz Answers (100% Score) - Be Quizzed!
Bequizzed is an extremely popular quiz site where players are presented with various questions and users must answer them correctly in order to get free rewards. Therefore Pet Simulator X Quiz Answers are given in this article to help you achieve a score not less than 100%.
Q1. WHAT IS THE NAME OF THIS PET?
roblox pet simulator x quiz answers
Answer: Icemortuus
Q2. THE CROCODILE CAN BE FOUND IN WHICH EGG?
roblox pet simulator x quiz answers
Answer: Relic Egg
Q3. WHICH OF THESE IS NOT FOUND IN AN EMPYREAN EGG?
roblox pet simulator x quiz answers
Answer: Empyrean Elephant
Q4. WHAT IS THE NAME OF THIS PET?
roblox pet simulator x quiz answers
Answer: Fire Dog
Q5. WHAT IS THE NAME OF THIS PET?
roblox pet simulator x quiz answers
Answer: A-36

Q6. WHICH OF THESE IS NOT FOUND IN A CHEMICAL EGG?
roblox pet simulator x quiz answers
Answer: Blurred Centaur
Q7. HOW MANY FANTASY COINS DOES THE ENCHANTED EGG COST?
roblox pet simulator x quiz answers
Answer: 7,500
Q8. WHAT IS THE NAME OF THIS PET?
roblox pet simulator x quiz answers
Answer: Cat Magician
Q9. WHICH OF THESE EGGS CONTAINS THE GHOUL HORSE?
roblox pet simulator x quiz answers
Answer: Eerie Egg
Q10. WHAT IS THE NAME OF THIS PET?
roblox pet simulator x quiz answers
Answer: Rudolf
Q11. HOW MANY COINS DOES THE SPOTTED EGG COST?
roblox pet simulator x quiz answers
Answer: 1000
Q12. WHAT IS THE NAME OF THIS PET?
roblox pet simulator x quiz answers
Answer: Hydra
Q13. HOW MANY COINS DOES THE MINE BIOME COST?
roblox pet simulator x quiz answer 13
Answer: 400,000
Q14. WHAT IS THE NAME OF THIS PET?
roblox pet simulator x quiz answer 14
Answer: Cheerful Yeti
Q15. WHICH OF THESE EGGS CONTAINS THE BLACK WIDOW?
roblox pet simulator x quiz answer 15
Answer: Spiked Egg
Q16. HOW MANY TECH COINS DOES THE STEAMPUNK BIOME COST?
roblox pet simulator x quiz answer 16
Answer: 625,000
Q17. WHAT IS THE NAME OF THIS PET?
roblox pet simulator x quiz answer 17
Answer: Bobcat
Q18. WHAT IS THE NAME OF THIS BIOME?
roblox pet simulator x quiz answer 18
Answer: Candy Island

Q19. WHICH OF THESE PETS IS NOT FOUND IN THE SPIKED EGG?
roblox pet simulator x quiz answer 19
Answer: Hyena
Q20. WHICH EGG CONTAINS THE ZOMBIE CORGI?
roblox pet simulator x quiz answer 20
Answer: Pumpkin Egg
Q21. WHAT IS THE NAME OF THIS PET?
roblox pet simulator x quiz answer 21
Answer: Star Surfer
Q22. WHAT IS THE NAME OF THIS EGG?
roblox pet simulator x quiz answer 22
Answer: Tech Egg
Also Check: Pokemon Pokedex Quiz: Arceus Edition Answers - Be Quizzed! 
Q23. WHAT IS THE NAME OF THIS PET?
roblox pet simulator x quiz answer 23
Answer: Dominus Infernus
Q24. HOW MANY MINUTES DOES THE TRIPLE DAMAGE BOOST LAST PER USE?
roblox pet simulator x quiz answer 24
Answer: 30
Q25. WHERE IS THE FUSING MACHINE LOCATED?
Pet Simulator X Quiz Answers (100% Score) - Be Quizzed!
Answer: Beach

Post a Comment

Previous Post Next Post