Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator The Last of Us Trivia Quiz Answers - Video Quiz Hero!

Video Quiz Hero is an extremely popular quiz site where players are presented with various questions and users must answer them correctly in order to get free rewards. Therefore The Last of Us Trivia Quiz Answers are given in this article to help you achieve a score not less than 100%.

Q1. Which actress did Ellie closely resemble in the game’s first trailer?

The Last of Us Trivia Quiz Answers

Choices:-

  • Dakota Fanning
  • Ellen Page
  • Chloe Moretz
  • Bella Thorne

Correct Answer: Ellen Page

Q2. What is the resistance group that wanted to use Ellie to try to research a cure called?

The Last of Us Trivia Quiz Answers
Choices:-

  • The Grasshoppers
  • The Wasps
  • The Mockingbirds
  • The Fireflies

Correct Answer: The Fireflies

Q3. Which character did Naughty Dog say was not playable, only to surprise gamers later?

The Last of Us Trivia Quiz Answers
Choices:-

  • Ellie
  • Tess
  • Bill
  • Marlene

Correct Answer: Ellie

Q4. Who is not part of The Fireflies?

The Last of Us Trivia Quiz Answers
Choices:-

  • Diley
  • Marlene
  • Tommy
  • Sam

Correct Answer: Sam

Q5. Which fungi is the inspiration for the infection that the monsters suffer from in The Last of Us? Type your answer in below!

The Last of Us Trivia Quiz Answers

Correct Answer: Cordyceps

Q6. Which novel has the game often been compared to? Type the title in down below!

The Last of Us Trivia Quiz Answers

Correct Answer: The Road

Q6 - Alt-1. The game is often compared to a novel. Type the author of this novel in down below!

The Last of Us Trivia Quiz Answers

Correct Answer: Cormac McCarthy

Q6 - Alt-2. The game is often compared to a novel. Which literary award did this novel win in 2007? Type your answer in down below!

The Last of Us Trivia Quiz Answers

Correct Answer: Pulitzer Prize

Q6 - Alt-3. The game is often compared to a novel. In which year was this novel published? Type your answer in down below!

The Last of Us Trivia Quiz Answers

Correct Answer: 2006

Q7. Naughty Dog planned on announcing The Last of Us before the release of which game? Type your answer in down below!

The Last of Us Trivia Quiz Answers

Correct Answer: Uncharted 3

Q8. Which animal zombie was ultimately cut from the game? Type this animal in down below!

The Last of Us Trivia Quiz Answers

Correct Answer: Elephant

Q9. The Last of Us came about because Naughty Dog split its development team into two units after Uncharted 2. Before deciding on starting on The Last of Us, one of these teams considered creating a new version of which game. Type your answer in down below!

The Last of Us Trivia Quiz Answers

Correct Answer: Jak and Daxter

Q10. How old is Ellie in Part II? Type your answer in below!

The Last of Us Trivia Quiz Answers

Correct Answer: 19

Q11. What is Henry’s nickname for Joel? Type your answer in below!

The Last of Us Trivia Quiz Answers

Correct Answer: Old Timer

Q12. In which city does Tess pass away? Type your answer in below!

The Last of Us Trivia Quiz Answers

Correct Answer: Boston

Q13. In which city is The Last of Us: Part II primarily set? Type your answer in below!

The Last of Us Trivia Quiz Answers

Correct Answer: Seattle

Q14. Who is the voice of Joel Miller? Type your answer in below!

The Last of Us Trivia Quiz Answers

Correct Answer: Troy Baker

Q14 - Alt1. In what year was the person who voices the character of Joel Miller born? Type your answer in below!

The Last of Us Trivia Quiz Answers

Correct Answer: 1976

Q14 - Alt-2. In which city was the person who voices the character of Joel Miller born? Type your answer in below!

The Last of Us Trivia Quiz Answers

Correct Answer: Dallas

Q15. From what players can see in Sarah’s bedroom, what is the name of the band that she seems to be a fan of? Type your answer in below!

The Last of Us Trivia Quiz Answers

Correct Answer: The Bash

Q16. What did Neil Druckmann major in? Type your answer in below!

The Last of Us Trivia Quiz Answers

Correct Answer: Criminology

Q16 - Alt-1. In which city did Neil Druckmann attend high school? Type your answer in below!

The Last of Us Trivia Quiz Answers

Correct Answer: Miami

Q17. Who is the voice of Ellie? Type your answer in below!

The Last of Us Trivia Quiz Answers

Correct Answer: Ashley Johnson

Q17 - Alt-1. Who did the actress who voices Ellie play in the sitcom, Growing Pains? Type your answer in below!

The Last of Us Trivia Quiz Answers

Correct Answer: Chrissy Seaver

Q18. In which town was the music composer for the game born? Type your answer in below!

The Last of Us Trivia Quiz Answers

Correct Answer: El Palomar

Also Check: Save the Polar Bear Quiz Answers - Video Quiz Star!

Q18 - Alt-1. Who is the music composer for the game? Type your answer in below!

The Last of Us Trivia Quiz Answers

Correct Answer: Gustavo Santaolalla

Q18 - Alt-2. In which country was the music composer for the game born? Type your answer in below!

The Last of Us Trivia Quiz Answers

Correct Answer: Argentina

Q18 - Alt-3. In which month was the music composer for the game born? Type your answer in below!

The Last of Us Trivia Quiz Answers

Correct Answer: March

Q19. Who is the mayor of the city where Naughty Dog is based? Type your answer in below!

The Last of Us Trivia Quiz Answers

Correct Answer: Kevin McKeown

Q19 - Alt-1. Which company acquired Naughty Dog?

The Last of Us Trivia Quiz Answers

Correct Answer: Sony Computer Entertainment

Q19 - Alt-2. In which city is Naughty Dog based? Type your answer in below!

The Last of Us Trivia Quiz Answers

Correct Answer: Santa Monica

Q20. How many song titles can you identify from The Last of Us Volume 2 soundtrack? Type your answer in below!

The Last of Us Trivia Quiz Answers

Correct Answer: 7

Q20 - Alt1. How many song titles can you identify from The Last of Us Volume 2 soundtrack? Type your answer in below!

The Last of Us Trivia Quiz Answers

Correct Answer: 8

Q20 - Alt2. How many song titles can you identify from The Last of Us Volume 2 soundtrack? Type your answer in below!

The Last of Us Trivia Quiz Answers

Correct Answer: 9

Q20 - Alt3. How many song titles can you identify from The Last of Us Volume 2 soundtrack? Type your answer in below!

The Last of Us Trivia Quiz Answers

Correct Answer: 10

Q20 - Alt4. How many song titles can you identify from The Last of Us Volume 2 soundtrack? Type your answer in below!

The Last of Us Trivia Quiz Answers

Correct Answer: 11

Q20 - Alt5. How many song titles can you identify from The Last of Us Volume 2 soundtrack? Type your answer in below!

The Last of Us Trivia Quiz Answers

Correct Answer: 12

Q20 - Alt6. How many song titles can you identify from The Last of Us Volume 2 soundtrack? Type your answer in below!

The Last of Us Trivia Quiz Answers

Correct Answer: 13

Post a Comment

Previous Post Next Post