Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator XRP Binance Learn & Earn Quiz Answers!

Binance is excited to announce that we will soon launch the next round of "Binance Learn & Earn", where users can gain knowledge on blockchain and earn up to $10 in crypto by completing courses and quizzes.

BTTC Binance Learn & Earn Quiz Answers!

Activity Period: 2022-08-24 09:00 (UTC) to 2022-08-30 09:00 (UTC)

Requirements for Participation in Binance Learn & Earn:

> Must have Binance (KYC Verified A/c)

Don't Have: Create One Here: https://www.binance.com/

All KYC-verified users can begin to read the articles and watch the video(s) anytime from now, and complete quizzes from 2022-08-24 09:00 (UTC) while token supplies last! Eligible users will stand a chance to receive a predetermined amount of XRP, LSK, BTTC, or tokens from other projects, depending on the course or quiz they complete. Do note that each course can only be completed once, and every user qualifies for a maximum of one reward per completed course.


          Binance XRP Quiz Answers: Learn & Earn XRP!

Q1) XRPL is decentralized, permissionless, and open-source

Answer: True

Q2) What is the native digital asset on the XRP Ledger?

Answer: XRP

Q3) On average, how long does a transaction confirmation on the XRP Ledger take?

Answer: 3 to 5 seconds

Q4) What is the XRP Ledger’s validation mechanism?

Answer: Federated Consensus

Q5) What can the XRP Ledger be used for today?

Answer: All the correct

Q6) What is the average cost of transactions on XRPL?

Answer: Less than 1 cent

Q7) Which of the following describes the XRPL?

Answer: All are correct

Q8) The XRPL’s built-in DEX is based on an order book model.

Answer: True

Q9) The XRP Ledger is useful for developers because.

Answer: They are able to code in Python, Java and JavaScript languages.

Also Check:




Post a Comment

Previous Post Next Post