Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator Binance Learn & Earn Highstreet Quiz Answers - Earn High Tokens!

Binance is excited to announce that we will soon launch the next round of "Binance Learn & Earn", where users can gain knowledge on blockchain and earn up to $7 in crypto by completing courses and quizzes.

BTTC Binance Learn & Earn Quiz Answers!

Activity Period: 2022-09-07 09:00 (UTC) to 2022-09-14 09:00 (UTC)

Requirements for Participation in Binance Learn & Earn:

> Must have Binance (KYC Verified A/c)

Don't Have: Create One Here: https://www.binance.com/

All KYC-verified users can begin to read the articles and watch the video(s) anytime from now, and complete quizzes from 2022-09-07 09:00 (UTC) while token supplies last! Eligible users will stand a chance to receive a predetermined amount of BTTC, LPT, HIGH, OM, or tokens from other projects, depending on the course or quiz they complete. Do note that each course can only be completed once, and every user qualifies for a maximum of one reward per completed course.

Activity Details: https://www.binance.com/en/support/announcement/

          Binance Highstreet Quiz Answers: Learn & Earn HIGH!

Q1) What is HIGH token’s maximum supply?

Answer: 100 million

Q2) Which region will the next Highstreet’s IHO be based on?

Answer: Animoca Archipelago

Q3) Which platform can the current stage of Highstreet be played on?

Answer: PC & VR

Q4) Which area does Highstreet stand out from other Metaverses?

Answer: All are correct

Q5) Highstreet’s apparel collection with 8-bit is available for purchase from real-life department stores. True or false?

Answer: True

Q6) Who’s able to purchase lands and become a land owner from Highstreet?

Answer: Brands

Q7) Which ecosystem(s) is HIGH token on?

Answer: Ethereum and BSC

Q8) What are the feature(s) of Highstreet Homes?

Answer: All are correct

Q9) Which centralized exchanges can $HIGH tokens be purchased from?

Answer: Binance, Coinbase, Crypto.com

Q10) Highstreet’s Phygital items can only be purchased online.

Answer: False

Post a Comment

Previous Post Next Post