Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator Binance Learn & Earn Livepeer Quiz Answers - Earn Free LPT!

Binance is excited to announce that we will soon launch the next round of "Binance Learn & Earn", where users can gain knowledge on blockchain and earn up to $7 in crypto by completing courses and quizzes.

BTTC Binance Learn & Earn Quiz Answers!

Activity Period: 2022-09-07 09:00 (UTC) to 2022-09-14 09:00 (UTC)

Requirements for Participation in Binance Learn & Earn:

> Must have Binance (KYC Verified A/c)

Don't Have: Create One Here: https://www.binance.com/

All KYC-verified users can begin to read the articles and watch the video(s) anytime from now, and complete quizzes from 2022-09-07 09:00 (UTC) while token supplies last! Eligible users will stand a chance to receive a predetermined amount of BTTC, LPT, HIGH, OM, or tokens from other projects, depending on the course or quiz they complete. Do note that each course can only be completed once, and every user qualifies for a maximum of one reward per completed course.

Activity Details: https://www.binance.com/en/support/announcement/

          Binance Livepeer Quiz Answers: Learn & Earn LPT!

Q1) What is the native token of Livepeer?

Answer: LPT

Q2) Who stakes Livepeer tokens (LPT) in order to receive a share of video processing fees?

Answer: Delegators

Q3) Livepeer is built on which blockchain?

Answer: Ethereum

Q4) What are the benefits of delegating LPT on the Livepeer network?

Answer: All are correct

Q5) Livepeer has processed over 150 million minutes of video since its mainnet launch. True or false?

Answer: True

Q6) Which of the following provides a gateway to delegating on the Livepeer network?

Answer: The Livepeer Explorer

Q7) Transcoding is one of the steps necessary to deliver video content smoothly to end users. True or false?

Answer: True

Q8) Livepeer is used primarily to process what type of content?

Answer: Video content

Q9) Livepeer orchestrators receive a share of video processing fees in the form of?

Answer: ETH

Q10) When was Livepeer’s mainnet launch?

Answer: 2018

Also Check: Binance Learn & Earn Highstreet Quiz Answers - Earn High Tokens!


Post a Comment

Previous Post Next Post