Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator Binance Learn & Earn OM Quiz Answers!

Binance is excited to announce that we will soon launch the next round of "Binance Learn & Earn", where users can gain knowledge on blockchain and earn up to $7 in crypto by completing courses and quizzes.

BTTC Binance Learn & Earn Quiz Answers!

Activity Period: 2022-09-07 09:00 (UTC) to 2022-09-14 09:00 (UTC)

Requirements for Participation in Binance Learn & Earn:

> Must have Binance (KYC Verified A/c)

Don't Have: Create One Here: https://www.binance.com/

All KYC-verified users can begin to read the articles and watch the video(s) anytime from now, and complete quizzes from 2022-09-07 09:00 (UTC) while token supplies last! Eligible users will stand a chance to receive a predetermined amount of BTTC, LPT, HIGH, OM, or tokens from other projects, depending on the course or quiz they complete. Do note that each course can only be completed once, and every user qualifies for a maximum of one reward per completed course.

Activity Details: https://www.binance.com/en/support/announcement/

          Binance Mantra Quiz Answers: Learn & Earn OM!

Q1) NFTs, metaverse and gaming can all be built on which one of MANTRA’s stacks?

Answer: MANTRA Chain

Q2) MANTRA Chain is compatible with which of these blockchains? Select all that apply.

Answer: EVM and IBC

Q3) Does MANTRA Finance provide initial coin offerings?

Answer: Yes

Q4) What is HeliSwap?

Answer: Decentralized exchange

Q5) What is MANTRA’s Governance Token?

Answer: $OM

Q6) Where in the OMniverse can you find retail staking?

Answer: MANTRA Nodes

Q7) MANTRA Nodes offers which of the following?

Answer: All are correct

Q8) What Year was MANTRA founded?

Answer: 2020

Post a Comment

Previous Post Next Post