Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator Kucoin Caduceus Quiz Answers - Learn & Earn CMP!

Activity 3: Caduceus Master Cup, Win a Share of $10,000 in CMP!

All users who complete the Gleam tasks will share a CMP prize pool worth $10,000 evenly. Try to do your research on Caduceus and win the Master prizes!

- Must have KuCoin Account: Not have One? 

Create here: https://www.kucoin.com/

Kucoin Caduceus Quiz Answers - Learn & Earn CMP!

Quiz Link: gleam.io/caduceus-master-cup-win-a-share-of-10000-in-cmp                                
Kucoin Learn & Earn Caduceus Quiz Answers

Q1) What is the complete name of “CMP”?

Answer: Caduceus

Q2) What does the Caduceus consensus process go by?

Answer: Metagraph

Q3) Does Caduceus support seamless migration of EVM and solidity contracts?

Answer: Yes

Q4) What is Caduceus’ most recent peak TPS?

Answer: TPS peak can reach 100,000

Q5) When did Caduceus and the NFT fashion brand, HAPEBEAST, form a partnership? 

Answer: May 6, 2022

Q6)Which of the following celebrities participated in this Series A strategic funding round?

Answer: Legendary football star and former England and Chelsea FC captain, John Terry

Q7) Caduceus and Bin Zayed Group have formed an alliance that will employ virtual reality technology to create a digital twin of one of the cities listed below. Please pick which city this will be.

Answer: Dubai

Q8) What type of assistance is available to application developers on the Caduceus chain? 

Answer: All of the above

Post a Comment

Previous Post Next Post