Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator Test Your Food Knowledge Quiz Answers - Quiz Riddle!
Quiz Riddle is an extremely popular quiz site where players are presented with various questions and users must answer them correctly in order to get free rewards. Therefore Test Your Food Knowledge Quiz Answers are given in this article to help you achieve a score not less than 100%.


Q1. It’s always good to know your serving size. Can you sort these items from smallest to largest?

Test Your Food Knowledge Quiz Answers [100% Score]

Choices:-

  • ABCD
  • BDAC
  • CADB
  • DBCA
Correct Answer: BDAC

Q2. How about these? Sort them from smallest to largest.

Test Your Food Knowledge Quiz Answers [100% Score]

Choices:-

  • ACBD
  • BADC
  • CBDA
  • DABC
Correct Answer: CBDA

Q3. One more: put these in the correct order, from largest to smallest.

Test Your Food Knowledge Quiz Answers [100% Score]

Choices:-

  • ACBD
  • BACD
  • CADB
  • DBCA
Correct Answer: DBCA

Q4. One of the most versatile vegetables is the potato. Do you know where it originated from?

Test Your Food Knowledge Quiz Answers [100% Score]

Correct Answer: D

Q5. How about the sweet, delicious fig? Where does it originally come from?

Test Your Food Knowledge Quiz Answers [100% Score]

Correct Answer: C

Q6. Where does savoy cabbage originate from?

Test Your Food Knowledge Quiz Answers [100% Score]

Correct Answer: B

Q7. Let’s test your knowledge of international cuisine. Where would you find this hearty dish?

Test Your Food Knowledge Quiz Answers [100% Score]

Choices:-

  • Scotland
  • Iceland
  • Germany
  • Ukraine
  • Belgium
  • Greece
Correct Answer: Germany

Q8. In which country would you be served this delicious meal?

Test Your Food Knowledge Quiz Answers [100% Score]

Choices:-

  • Japan
  • Russia
  • Spain
  • Mexico
  • Australia
  • Côte d’Ivoire
Correct Answer: Mexico

Q9. Where does this vegetarian dish originate from?

Test Your Food Knowledge Quiz Answers [100% Score]

Choices:-

  • Pakistan
  • Nepal
  • China
  • Sri Lanka
  • South Africa
  • Ecuador
Correct Answer: China

Q10. And where would you find this dish on the menu?

Test Your Food Knowledge Quiz Answers [100% Score]

Correct Answer: Botswana

Q11. Butter makes everything taste better, but not only that: it is also rich in vitamins. Which vitamin is not contained in butter?

Test Your Food Knowledge Quiz Answers [100% Score]

Correct Answer: B9

Q12. 100 grams of which of these contains the most calories?

Test Your Food Knowledge Quiz Answers [100% Score]

Correct Answer: C

Q13. Can you sort these items by calorie content (per 100 grams)? Start with the one containing the fewest calories and type in your answer below.

Test Your Food Knowledge Quiz Answers [100% Score]

Correct Answer: CAEBFD

Q13 - Alt1. Can you sort these items by calorie content (per 100 grams)? Start with the one containing the fewest calories and type in your answer below.

Test Your Food Knowledge Quiz Answers [100% Score]

Correct Answer: CAEBDF

Q13 - Alt2. Can you sort these items by calorie content (per 100 grams)? Start with the one containing the fewest calories and type in your answer below.

Test Your Food Knowledge Quiz Answers [100% Score]

Correct Answer: ACEBDF

Q13 - Alt3. Can you sort these items by calorie content (per 100 grams)? Start with the one containing the fewest calories and type in your answer below.

Test Your Food Knowledge Quiz Answers [100% Score]

Correct Answer: ACEBFD

Q14. Do you know what this popular dish is called? Type in its name below.

Test Your Food Knowledge Quiz Answers [100% Score]

Correct Answer: Baba Ghanoush

Q15. How about this one? Can you name this dish? Enter your answer below.

Test Your Food Knowledge Quiz Answers [100% Score]

Correct Answer: Welsh Rarebit

Q16. And what is this traditional dish called? Enter its name below.

Test Your Food Knowledge Quiz Answers [100% Score]

Correct Answer: Borscht

Q17. Which one is true?

Test Your Food Knowledge Quiz Answers [100% Score]

Correct Answer: C

Q18. Sort these fruits by their iron content, from highest to lowest. Enter your answer below.

Test Your Food Knowledge Quiz Answers [100% Score]

Correct Answer: DFACEB

Q18 - Alt1. Sort these fruits by their iron content, from highest to lowest. Enter your answer below.

Test Your Food Knowledge Quiz Answers [100% Score]

Correct Answer: EFACDB

Q18 - Alt2. Sort these fruits by their iron content, from highest to lowest. Enter your answer below.

Test Your Food Knowledge Quiz Answers [100% Score]

Correct Answer: AFECDB

Q18 - Alt3. Sort these fruits by their iron content, from highest to lowest. Enter your answer below.

Test Your Food Knowledge Quiz Answers [100% Score]

Correct Answer: AFCEDB

Q19. Sort these fish by the amount of omega-3 fatty acids they contain. Start with the highest content and enter your answer below.

Test Your Food Knowledge Quiz Answers [100% Score]

Correct Answer: EDACFB

Q19 - Alt1. Sort these fish by the amount of omega-3 fatty acids they contain. Start with the highest content and enter your answer below.

Test Your Food Knowledge Quiz Answers [100% Score]

Correct Answer: CDAEFB

Q19 - Alt2. Sort these fish by the amount of omega-3 fatty acids they contain. Start with the highest content and enter your answer below.

Test Your Food Knowledge Quiz Answers [100% Score]

Correct Answer: CEADFB

Q19 - Alt3. Sort these fish by the amount of omega-3 fatty acids they contain. Start with the highest content and enter your answer below.

Test Your Food Knowledge Quiz Answers [100% Score]

Correct Answer: AECDFB

Q20. Which is the odd one out?

Test Your Food Knowledge Quiz Answers [100% Score]

Correct Answer: D

Q21. Click PLAY to watch the video and answer the question!

Test Your Food Knowledge Quiz Answers [100% Score]

Correct Answer: B

Post a Comment

Previous Post Next Post