Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator Wheel of Reward Quiz Answers - Quiz Facts!

Quiz Facts is an extremely popular quiz site where players are presented with various questions and users must answer them correctly in order to get free rewards. Therefore Wheel of Reward Quiz Answers are given in this article to help you achieve a score not less than 100%.

Q1: Let’s start easy folks! Can you fill in the missing letters? Hint: Popular Girl Band.

Wheel of Reward Quiz Answers [100% Score]

Choices:-

  • Spuce Gurls
  • Spice Gals
  • Space Girls
  • Spice Girls

Correct Answer: Spice Girls

Q2: Oh, this one can’t be too hard? Which species are we referring to?

Wheel of Reward Quiz Answers [100% Score]

Choices:-

  • Blue While
  • Brue Whole
  • Brue While
  • Blue Whale

Correct Answer: Blue Whale

Q3: Who’s this pop star?

Wheel of Reward Quiz Answers [100% Score]

Choices:-

  • Madolla
  • Madotta
  • Madorra
  • Madonna

Correct Answer: Madonna

Q4: Can you name this Disney film?

Wheel of Reward Quiz Answers [100% Score]

Choices:-

  • The Leon Kang
  • The Laon King
  • The Loon Kong
  • The Lion King

Correct Answer: The Lion King

Q5: What type of dog is this?

Wheel of Reward Quiz Answers [100% Score]

Choices:-

  • Dolcatian
  • Delnatian
  • Dolpatian
  • Dalmatian

Correct Answer: Dalmatian

Q6: Which country are we talking about?

Wheel of Reward Quiz Answers [100% Score]

Choices:-

  • Now Zanland
  • New Zotland
  • New Holland
  • New Zealand

Correct Answer: New Zealand

Q7: Do you remember this movie?

Wheel of Reward Quiz Answers [100% Score]

Choices:-

  • Dorky Dancing
  • Derty Dancing
  • Dorty Dancing
  • Dirty Dancing

Correct Answer: Dirty Dancing

Q8: Which instrument are we wanting here?

Wheel of Reward Quiz Answers [100% Score]

Choices:-

  • Exectric Guipar
  • Epectric Guilar
  • Eclectic Guizar
  • Electric Guitar

Correct Answer: Electric Guitar

Q9: Where would you find pizza and pasta? At an …?

Wheel of Reward Quiz Answers [100% Score]

Choices:-

  • Atalean Ruptaurant
  • Italian Rustaurant
  • Utalian Ristaurant
  • Italian Restaurant

Correct Answer: Italian Restaurant

Q10: Which of these options fits the image perfectly?

Wheel of Reward Quiz Answers [100% Score]

Choices:-

  • Pummer Breede
  • Lummer Breete
  • Tummer Breece
  • Summer Breeze

Correct Answer: Summer Breeze

Q11: You might be too young or maybe too old for this one! What are we talking about?

Wheel of Reward Quiz Answers [100% Score]

Choices:-

  • Slaging on the Train
  • Singing on the Cain
  • Staging in the Pain
  • Singing in the Rain

Correct Answer: Singing in the Rain

Q12: Have you seen this landmark before?

Wheel of Reward Quiz Answers [100% Score]

Choices:-

  • The Eickel Toner
  • The Eippel Totter
  • The Eittel Tower
  • The Eiffel Tower

Correct Answer: The Eiffel Tower

Q13: Remember these famous lyrics? Oh yeah, I tell you something. I think you’ll understand!

Wheel of Reward Quiz Answers [100% Score]

Choices:-

  • I wanna hold your land
  • I wanna join your band
  • I wanna hold your mand
  • I wanna hold your hand

Correct Answer: I wanna hold your hand

Q14: Who’s this character?

Wheel of Reward Quiz Answers [100% Score]

Choices:-

  • Peler Pan
  • Pater Pin
  • Poter Pan
  • Peter Pan

Correct Answer: Peter Pan

Q15: What is this funny phrase?

Wheel of Reward Quiz Answers [100% Score]

Choices:-

  • As wool is a cucumber
  • As tool is a cucumber
  • As fool is a cucumber
  • As cool as a cucumber

Correct Answer: As cool as a cucumber

Q16: You’re going too fast! Identify this phrase!

Correct Answer: Hold Your Horses

Q17: Who’s this goofy fellow?

Wheel of Reward Quiz Answers [100% Score]

Correct Answer: Adam Sandler

Q18: Mmm remember this?

Wheel of Reward Quiz Answers [100% Score]

Correct Answer: Toffee Apple

Q19: Who’s this award-winning actress?

Wheel of Reward Quiz Answers [100% Score]

Correct Answer: Meryll Streep

Q20: This show was a classic in the 90s!

Wheel of Reward Quiz Answers [100% Score]

Correct Answer: Roseanne

Q21: What a view! Do you know what we’re referring to?

Wheel of Reward Quiz Answers [100% Score]

Correct Answer: Leaning Tower of Pisa

Q22: Which words fit best?

Wheel of Reward Quiz Answers [100% Score]

Correct Answer: The Jungle Book

Q23: Which book title are we talking about here?

Wheel of Reward Quiz Answers [100% Score]

Correct Answer: Moby Dick

Q24: Who’s this person?

Wheel of Reward Quiz Answers [100% Score]

Correct Answer: Richard Nixon

Q25: Who are we talking about here?

Wheel of Reward Quiz Answers [100% Score]

Correct Answer: Justin Timberlake

Q26: Do you know this place?

Wheel of Reward Quiz Answers [100% Score]

Correct Answer: Pearl Harbor

Q27: Best enjoyed with a cup of coffee! What are we talking about?

Wheel of Reward Quiz Answers [100% Score]

Correct Answer: Banana Cake

Q28: Who doesn’t want some of this?

Wheel of Reward Quiz Answers [100% Score]

Correct Answer: Strawberries and Cream

Q29: What in the world is this?

Wheel of Reward Quiz Answers [100% Score]

Correct Answer: Mount Everest

Q30: Smells nice!

Wheel of Reward Quiz Answers [100% Score]

Correct Answer: Peppermint Tea

Q31: Can you un-jumble these answers to find the movie star we are talking about?

Wheel of Reward Quiz Answers [100% Score]

Correct Answer: dryAeu pbuHern

Q32: A book and a film!

Wheel of Reward Quiz Answers [100% Score]

Correct Answer: Breakfast at Tiffany’s

Q33: Can you unjumble these letters?

Wheel of Reward Quiz Answers [100% Score]

Correct Answer: riaictAd aSe 

Q34: Not just food, but a title!

Wheel of Reward Quiz Answers [100% Score]

Correct Answer: Green Eggs and Ham

Q35: Tricky, tricky. Can you work out the title of this song by un-jumbling the letters?

Wheel of Reward Quiz Answers [100% Score]

Correct Answer: ousSpicusi ndsMi

Q36: Are you a fan of this?

Wheel of Reward Quiz Answers [100% Score]

Correct Answer: Soup Opera

Q37: What a classic story!

Wheel of Reward Quiz Answers [100% Score]

Correct Answer: The Old Man and the Sea

Q38: Which species are we talking about here?

Wheel of Reward Quiz Answers [100% Score]

Correct Answer: Golden Lion Tamarin

Post a Comment

Previous Post Next Post